Juleloppemarked-2017-2xx picc

Julemarked 2017

 

Foto: Ole Thielemann
Tekst: Aase T. Jacobsen

Julemarked Høje Taastrup landsby 25.11.17.

 

Allerede før kl.13 strømmede gæsterne ind på Engbjerggårds gårdsplads, mens gløggen og æbleskiverne knap var varme. Tilstrømningen fortsatte de næste 3 timer og gjorde dette års julemarked til en rigtig dejlig oplevelse. Vejret var fredeligt dvs. ingen regn og blæst.

Der var boder med alt godt til maven fra æbleskiver, gløg, kakao, Asta’s hjemmelavede karameller, kaffe, Vivi’s ølbrød til Bjørn’s uforglemmelige gullaschsuppe.

Der var stor aktivitet i Julemandens værksted, hvor der blev fremtryllet den ene fine dekoration efter den anden, og der blev klippet og klistret på livet løs.

Der var boder med mange flotte hjemmelavede kreationer fra Gitte’s julepynt til Charlotte’s julekugler, Britha’s strik og Mette/Janne’s smykker. Sofia og Mette bidrog med loppefund.

Kl. 14 kom julemanden til børnenes store glæde, læste historie og delte bagefter 38 slikposer ud.

Medens alle aktiviteter var i gang strømmede gæster fra nær og fjern rundt mellem hinanden og kunne glæde sig over gensyn i denne mørke tid.

Vanen tro var Ole pletten med sit kamera. Masser af dejlige billeder ligger nu på hjemmesiden www.ht-laug.com. Tak Ole.
Stor tak til innovationsudvalget (=Mer ethe, Mette, Elisabeth, Lisbet og Ole) for initiativ og praktisk gennemførelse både før, under og efter.