Sankt Hans
I LANDSBYEN V/VANDVÆRKET
FREDAG D. 23/6-2023 kl. 18

  

Nu er tiden kommet, hvor vi skal sende heksen til Bloksbjerg og Sankt Hans festen i landsbyen holdes ved vandværket. Vi sørger for at der bliver stillet grill og borde op. Alle tager selv mad og drikkevarer samt service med.

Følg med i opdateringer omkring arrangementet på Høje Taastrup landsbyens Facebook side.

Tilmelding senest d. 16/6-2023 til merethe@fehrend.dk el. SMS til 21454013

 

Program
Kl. 18:00: Grillen er klar til tilberedning af medbragt mad.
Kl. 19:30: Heksen sendes til Bloksbjerg. Efterfølgende hygge så længe vejret tillader det.

Praktisk info
Arrangementet er gratis. Medbring selv mad, drikkevarer og service.
Landsbylauget sørger for borde, stole og grill. Vi har brug for hjælp til at stille og fjerne borde mm før og efter arrangementet.

Tilmeldning
Foregår til Merethe Fehrend senest D. 16/6-2023 på tlf. 21454013 eller merethe@fehrend.dk med information om antal deltagere samt om man kan hjælpe med opsætning/oprydning.

 

 

 

 

 

Juleloppemarked-2017-2xx picc

Julemarked 2017

 

Foto: Ole Thielemann
Tekst: Aase T. Jacobsen

Julemarked Høje Taastrup landsby 25.11.17.

 

Allerede før kl.13 strømmede gæsterne ind på Engbjerggårds gårdsplads, mens gløggen og æbleskiverne knap var varme. Tilstrømningen fortsatte de næste 3 timer og gjorde dette års julemarked til en rigtig dejlig oplevelse. Vejret var fredeligt dvs. ingen regn og blæst.

Der var boder med alt godt til maven fra æbleskiver, gløg, kakao, Asta’s hjemmelavede karameller, kaffe, Vivi’s ølbrød til Bjørn’s uforglemmelige gullaschsuppe.

Der var stor aktivitet i Julemandens værksted, hvor der blev fremtryllet den ene fine dekoration efter den anden, og der blev klippet og klistret på livet løs.

Der var boder med mange flotte hjemmelavede kreationer fra Gitte’s julepynt til Charlotte’s julekugler, Britha’s strik og Mette/Janne’s smykker. Sofia og Mette bidrog med loppefund.

Kl. 14 kom julemanden til børnenes store glæde, læste historie og delte bagefter 38 slikposer ud.

Medens alle aktiviteter var i gang strømmede gæster fra nær og fjern rundt mellem hinanden og kunne glæde sig over gensyn i denne mørke tid.

Vanen tro var Ole pletten med sit kamera. Masser af dejlige billeder ligger nu på hjemmesiden www.ht-laug.com. Tak Ole.
Stor tak til innovationsudvalget (=Mer ethe, Mette, Elisabeth, Lisbet og Ole) for initiativ og praktisk gennemførelse både før, under og efter.